Δευτέρα 18 Ιανουαρίου 2016

Συνάντηση γιγάντων

Κυρίες, κύριοι και μικρά σκυλιά, σας καλωσορίζω πρώτη φορά επίσημα εδώ! Να, μέχρι γραβάτα φόρεσα και δεν είμαι καν πολιτικός! Χμμ..θα μπορούσα να είμαι όμως.  


Αλλά ας μη μιλήσω άλλο για μένα!
Σήμερα θα απομακρυνθώ από το "εγώ" και θα πάω στο "εσύ".
Δεν είναι πολύ μακριά, όπως το "εμείς", που κι αυτό θα μπει στο παιχνίδι, θέλοντας και μη!
"Εσείς" ελπίζω να απολαύσετε όσα λεν οι σκύλοι μεταξύ τους!
"Αυτοί" που δεν μας αγαπούν να πάνε να πνιγούν! (Δικό μου το απόφθεγμα και το δανείζω έναντι χαμηλής αμοιβής)

Όλοι τρόμαξαν τις προάλλες όταν για λίγο χάθηκε ο Μαξ. Όλοι εκτός από μένα!
Επειδή ως γνωστόν:
"Είμαι ατρόμητος, όταν δε φοβάμαι. 
Γυρίζω και μυρίζω παντού!" 
(Λόγια μεγάλων σκυλιών, εντάξει μωρέ, δικά μου ήταν)

Ποιος είναι ο Μαξ;
Ο Μαξ είναι κι αυτός ατρόμητος!

Μη σας πω και δυο κιλά παραπάνω από μένα, αφού έζησε και την απόλυτη περιπέτεια!
Κι επειδή γυρίζω και μυρίζω παντού όπως είναι το σύνθημά μου, τον ανακάλυψα να ντεκουπάρει μαζί με τη μαμά του και τον ρώτησα δυο τρία τέσσερα πέντε έξι πραγματάκια!

- Βρε γίγαντα Μαξ, ψήλωσες κι άλλο;
Πού θα πάει αυτή η κατάσταση με σένα; Στο τέλος θα γίνεις δυο μέτρα (χιχιχι, επιτέλους βρήκα έναν κοντύτερο από μένα). Και σε βλέπω και σε φόρμα μεγάλη. Αληθεύει πως είσαι κι εσύ της υγιεινής, όπως η μαμά σου; (Ανοίγω παρένθεση να σας πω πως μαμά του Μαξ είναι η διάσημη πυργοδέσποινα Αριστέα, που λέει συνέχεια πως "Η ζωή είναι ωραία").

....μα δεν είμαι γλυκούλης;
 - Αχ αλήθεια το λες; Το είδες κι εσύ ότι ψήλωσα; Πες τα, πες τα! Μπας και το πάρουν είδηση και σταματήσουν να μου μιλάνε σαν μωρό! ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΜΩΡΟ! ΕΙΜΑΙ ΠΑΛΙΚΑΡΟΣ ΕΓΩ! Ουφ! Τα ' πα και ηρέμησα!
Ευτυχώς που το έχω τρίπορτο στο τάισμα! Το πρωί με ταΐζει ο παππούς Τομ, το μεσημέρι η μανούλα και το βράδυ η θεία Κική! Καλά εγώ το παίζω σε όλους νηστικό μπας και κερδίσω κάτι παραπάνω, αλλά με έχουν πάρει είδηση τελευταία. (την έχω άσχημα!)
Η μαμά, αληθεύει, είναι της υγιεινής, αλλά αυτό δεν είναι πάντα κακό, γιατί μου δίνει κάτι ξιγκάκια που τα αποστρέφεται  ...λουκούμι!

- Συγκινήθηκε το πανελλήνιο όταν αποφάσισες  να εξερευνήσεις το σύμπαν δυο τρεις γειτονιές πέρα από το δικό σου! Όλη η Ελλάδα κρέμονταν πάνω από τους υπολογιστές, περιμένοντας νέα σου! Πώς ένιωσες που έγινες το πρόσωπο που τάραξε τα νερά της νωχελικής απάθειας και σήκωσε τους Έλληνες από τους καναπέδες;

...κουρασμένος από το ντεκουπάζ!
- Κοίτα να δεις.... Δεν έχω πάρει είδηση πόσο διάσημος έγινα. Τουλάχιστον όχι ακόμα. Δεν έχω λάβει και γράμματα ή λουλούδια βλέπεις. Εσύ μου κάνεις την πρώτη μου συνέντευξη....
Κάτι πήραν τα αυτιά μου, αλλά ακόμα δεν έχω προλάβει να συνειδητοποιήσω αυτό τον χαμό που ακούω και δεν βλέπω. Εμένα με νοιάζει που γύρισα στο βασίλειο μου, είδα την αγαπημένη με τα ψηλοκάπουλα ξανά, μου έκανε χαρούλες μέχρι και ο παππούς που μέχρι πρότινος έλεγε και ξανέλεγε .."αυτό το σκατό γιατί το μαζέψαμε εδώ μου λέτε; Όλη την ώρα θέλει να τρώει! "
Λίγα τα έχεις όλα τούτα;

- Ακούστηκαν κουτσομπολιά πως υπήρχε τρίτο πρόσωπο να πω, αίσθημα να πω, άσε, γκομενοδουλειά θα πω, στη μέση! Αληθεύει; 

πάνω στο κρεβάτι, αλλά χωριάτης δεν είμαι εντάξει;
- Πωπω κουτσομπόλης που είναι ο κόσμος! Ψεύδη! Ασύστολα ψεύδη! Αχ θα  φτάσει όλο τούτο στα αυτιά της τσιριμπίμ τσιριμπόμ και θα έχουμε δράματα... Άσε που θα φάω πόρτα, πάνω που την είχα στο σιγοψήσιμο .... Καλά δεν ασχολείται με κάτι άλλο ο κόσμος; Θα μου την κάνουν τη ζημιά... κι εγώ για ένα όνομα ζω! Είμαι πιστός εγώ, σαν σκύλος που είμαι! 
(κοίτα όμως μεταξύ μας, μην βγει παραέξω ε;... αν δεν μου κάτσει η "άλλη" ...το σκέφτομαι να ξέρεις...το τσλιμπούρδισμα για!) 

- Μπορείς να μας περιγράψεις πώς ένιωσες όταν κατάλαβες πως την έκανες την πατάτα τελικά και κατάφερες να σε χάσουν; Γιατί ναι, φίλε μου Μαξ, είναι γνωστό πως δε χανόμαστε ποτέ εμείς, οι άνθρωποι μας χάνουν.


Ακριβώς αυτό  καλέ μου φίλε - μου επιτρέπεις να σε αποκαλώ έτσι ε;: Έκανα πατάτα (αυτό μην το βγάλεις παραέξω...μεταξύ μας ε;)  Το κατάλαβα πολύ αργότερα. Όταν έπεσε το σκοτάδι. Και νόμιζα ότι δεν θα ξαναέβλεπα τη μαμά μου, την ψηλοκάπουλη, τους φίλους μου, την αυλή μου, το σπιτάκι μου, μη σου πω και τα γειτονόσκυλα! 
Τι κι αν είχαν μια κοντούλα σκυλίτσα -του χεριού μου δηλαδή κι εύκολη απ΄όσο κατάλαβα- αυτοί που με πήραν, με μπουκλί μαλλί σαν τη μαμά ( αυτό το έκανε χειρότερο να ξέρεις... έβλεπα την αφάνα κι ανατρίχιαζα). Τίποτα εγώ! Και ντρεπόμουν που έκλαιγα...αλλά πόσο να αντέξω κι εγώ; Κι εξάλλου, μάλιστα κυρίες και κύριοι: και οι άντρες κλαίνε! 
Μα δεν έκλαιγα για μένα ... Για τη φουκαριάρα τη μάνα μου! Τι θα έκανε χωρίς εμένα; 

- Και  όταν κατάφερες επιτέλους να φτάσεις πάλι στο σπίτι σου, γιατί, ας μην κρυβόμαστε, εμείς βρισκόμαστε από μόνοι μας δε μας βρίσκουν, τι αντιμετώπιση είχες;
Σε υποδέχτηκαν σαν ήρωα, όπως σου άξιζε, με τιμές και τη συμφωνική της Βιέννης να στριμώχνεται στο σαλόνι, ή σε άρχισαν στις γλύκες, ιδιαίτερα η φουκαριάρα η μάνα σου και σε έκαναν να αισθάνεσαι πολύ κουτάβι;

Μικρός στο μάτι, μεγάλος στο κρεβάτι! Έχω κρυφά προσόντα εγώ!
- Καλέ είμαι αρχηγόπουλο τώρα ! Τι αγκαλιές, τι φιλιά, τι χατίρια, και πόσες ευκολίες και ναι μέχρι και ο παππούς επέτρεψε όταν λείπει η μανούλα να μένω στο χαγιάτι τους, που είναι στρωμένο όλο με χαλιά -και πόσο μου αρέσει να τρίβομαι πάνω τους! 
Δεν είναι κακό να σε παραχαϊδεύουν τελικά! 
Η μαμά βέβαια άρχισε να λέει δεξιά κι αριστερά πως την έχει άσχημα. "Δώσε θάρρος στο χωριάτη να σ'ανέβει στο κρεβάτι" την άκουσα να λέει σε όλους! Και καλά, οκ ανέβηκα στο κρεβάτι... Αλλά είμαι εγώ χωριάτης; Από πού κι ως πού! 
(Αυτή η συμφωνική πάλι τι είναι; Σαν πολλά δεν ξέρεις εσύ ☺)

- Μαξ, ξέρω πως είμαι μεγαλύτερος από σένα, άρα και σοφότερος, αλλά θυμάμαι καλά πως ένιωθα όταν ήμουν στο δρόμο, πριν με μαζέψουν.
Νομίζω έχουμε κοινές μνήμες. Κι εσύ αδεσποτάκι ήσουν.
Θέλεις να μοιραστείς μαζί μας, λίγες από αυτές τις μνήμες, κάποιες σκέψεις, ίσως να δώσεις και μερικές συμβουλές στους ανθρώπους; 

το καλό μου προφίλ
- Να το κάνω Μπρίκι μου, να μην σου χαλάσω χατίρι.  
Αν και το κομμάτι αυτό θέλω να το αφήσω πίσω μου. Πονάει βλέπεις! Να γυρίζεις και να μην έχεις στον ήλιο μοίρα. Ποιος είπε ότι είναι ωραία η ελευθερία ε; Έχει μεγάλο τίμημα φίλε μου! Υπάρχουν νύχτες που φοβάσαι και δεν έχεις που να τριφτείς. Που ψωμολυσάς και δεν βρίσκεις τίποτα στους κάδους. Και κάνεις υπομονή... Και σκληραίνεις. Και μαθαίνεις να αντέχεις! Αλλά για πόσο;

Ψάχνεις για καμιά ταβέρνα (σε τραβούν από τη μύτη οι μυρωδιές) και ευελπιστείς ότι όλο και κανένα κοκκαλάκι θα σου δώσουν να ξελιγουριαστείς... Κι αναγκάζεσαι να πιεις και τα βρωμόνερα! Και δεν έχεις ένα χάδι... Κι αυτό πονάει! Και δεν κάνεις κανέναν χαρούμενο. Δεν υπάρχει κανείς που να αγωνιά για σένα. Δεν έχεις λόγο ύπαρξης τότε φίλε μου! Γιατί τι αξία έχει η χαρά της ελευθερίας, αν δεν έχεις έναν δικό σου άνθρωπο να την μοιραστείς μαζί του;

Η μαμά δεν μου έδωσε μόνο ένα ζεστό σπίτι, ένα πιάτο φαγητό, καθαρό νερό. Μου έδωσε πολύ περισσότερα: Μου έδωσε μια υπέροχη καθημερινότητα, έναν λόγο να περιμένω να ξημερώσει, να παίξουμε. Τη βλέπω πόσο χαρούμενη την κάνω και αυτό με γεμίζει υπερηφάνεια! Εγώ, "το μικρό στο μάτι" έχω δώσει τόσα πολλά! Λίγο το έχεις;
Άνθρωποι δώστε και σώστε! Υιοθετώντας αδεσποτούλι θα γίνετε κι εσείς σαν την μαμά μου : χαμογελαστοί και ωραίοι ως άνθρωποι!

-  Αλλά ας τελειώσουμε με τις ερωτήσεις να πάμε να κυνηγηθούμε και λίγο. Κλείνοντας, θα ήθελα να μας πεις λίγα πράγματα για σένα.
Τι αγαπάς, τι δεν αγαπάς, τι χόμπι έχεις, τι χόμπι δεν έχεις και αν η καθημερινότητά σου σε γεμίζει, και το σημαντικότερο, αν αγαπάς τα μπισκότα!

και δεν φτάνει που κατέληξα πάλι στο πάτωμα, μου δόθηκε και μια ροζ κουβέρτα! μα ροζ; Ω μοντιέ, τι άλλο θα υποστώ ο ατρόμητος μην το ξεχνάμε! ☺
- Αχ ναι! Να τρέξουμε! Λατρεύω το τρέξιμο! Σαν κάθε σκύλο που σέβεται τον εαυτό του! 
(Θα σε περάσω στα σίγουρα☺)
Έχω μια υπέροχη καθημερινότητα, που αν και άλλαξε τελευταία λίγο ( η μαμά φεύγει κάθε πρωί και γυρίζει μετά από ώρες) την έμαθα γρήγορα κι αυτή! Γιατί η μαμά ξυπνάει πολύ πρωί για να προλάβει να παίξει μαζί μου. Και όταν γυρίζει, το πρώτο πράγμα που κάνει είναι να με φωνάξει! Κι εγώ τρέχω σαν σβούρα γύρω της.... και κουνάω την ουρά- τι ευτυχία! Είναι και πάλι εδώ!
Λατρεύω που με αφήνει να την κοιτάζω όταν είναι στην κουζίνα ! Λατρεύω όταν ανάβει τη σόμπα και μου βάζει το μαξιλαράκι μου μπροστά της. Πάω και ξαπλάρω... Άρχοντας που λες! 
Μου αρέσει επίσης να σκάβω στον κήπο και να κρύβω τα κοκκαλάκια μου ! Να πηγαίνω σε όλα τα δέντρα του κήπου και να τα μαρκάρω ( ξέρεις πώς) γιατί είναι όλες δικές μου περιοχές -  όχι του Λούη και της Τσιριμπίμ ! Να παίρνω το νάνι μου και να το σέρνω σε όλη την αυλή μέχρι που θα αποφασίσω που θα κάτσω! Το στρώνω και κάθομαι! (Να μην παγώνει ο κ.....ξέρεις εσύ)
Τέλος μου αρέσει που η μαμά δεν είναι τρελαμένη με την καθαριότητα- δεν θα είχα χειρότερο να με καθαρίζει όλη την ώρα σαν μωρό! Αλλά μισώ την ώρα του μπάνιου ! Ξέρεις κανένα κόλπο να το γλιτώσω αν γίνεται για πάντα;

- Μαξ, λυπάμαι που θα στο πω, αλλά θα στο πω ωμά! Μάθε κολύμπι καλύτερα, γιατί το μπάνιο δεν το γλιτώνεις με τίποτα!
Αφήνω ασχολίαστο το γεγονός πως νομίζεις ότι θα με περάσεις στο τρέξιμο και συνεχίζω ακάθεκτος!
Τα σχέδιά σου για το μέλλον ποια είναι;
Πώς σκέφτεσαι τον εαυτό σου σε μία ώρα από τώρα, ή ακόμα ακόμα και σε δυο ώρες από τώρα! Κάνεις μακροπρόθεσμα σχέδια;

- Χμ! Βασικά γουστάρω (τρελά όμως) όπως εξελίχτηκαν τα πράγματα! Όπως σου είπα ξανά είμαι άρχοντας! Την έχω καταβρεί ! Ζωή και κότα που λένε! Αν μου κάτσει και η ψηλή...ε χαράς ευαγγέλια ! Θα κάμω πάρτι και θα σε καλέσω! :)))
και δεν φτάνει που κατέληξα πάλι στο πάτωμα, μου δόθηκε και μια ροζ κουβέρτα! μα ροζ; Ω μοντιέ, τι άλλο θα υποστώ ο ατρόμητος μην το ξεχνάμε! ☺
Κάπου εδώ τελειώνει η συζήτηση που είχαμε με το Μαξ.
Τα όνειρα για το μέλλον και τις υποσχέσεις για πάρτι, ακολούθησαν ευχαριστίες και φυσικά γρήγορο τρέξιμο!
Τι ποιος νίκησε; 
Ουδέν σχόλιον!
Ελπίζω να απολαύσατε τη συνάντησή μας και να μας αγαπήσατε ακόμα περισσότερο!!

Μπρίκι

Η συνέντευξη έχει τοποθέτηση προϊόντος: Η γραβάτα ήταν ευγενική προσφορά του blog Onirokosmos!

68 σχόλια:

  1. Γαβ, γαβ (από τον Μαξ )
    και καλημέρα από μένα :))
    Καλή εβδομάδα! ♥

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Απολαυστική η συνέντευξη του Μαξ!!!!!! Τι ωραία που γράφεις;!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κι ο Μπρίκι κι ο Μαξ, έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους!! :)

      Διαγραφή
  3. Απολαυστική η συνέντευξη του Μαξ!!!!!! Τι ωραία που γράφεις;!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλά ε... το Πούλιτζερ το έχει σίγουρο ο Μπρίκι.
    Τον ξεσκόνισε τον γίγαντα, άγγιξε όλα τα καυτά θέματα και έδωσε στους αναγνώστες του μια πλήρη εικόνα της προσωπικότητας του συνεντευξιαζόμενου. Τι κάνουν τα κρατικά κανάλια; Κοιμούνται;
    Καλώς σε βρίσκω....
    Φιλάκια και καλή εβδομάδα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Α ναι, γιατί είναι κι υποψήφιος..χαχα!
      Φιλιά πολλά και καλό ξημέρωμα!

      Διαγραφή
  5. χαχαχαχαχαχαχαχαχα!!!!!!!!!!!!!!!! Δεν σε πιστεύω!!!!!! Και σκυλοσυνέντευξη και διαφήμιση μετά "τοποθέτησης προϊόντος"??!!!! Μπρίκι, αγόρι μου, είσαι μεγάλο αστέρι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μπρίκι είσαι πολύ τυχερός που βρήκες τον Μαξ και του πήρες συνέντευξη, γιατί εγώ όταν πήγα σπίτι του να τον γνωρίσω εκείνος τσιλιμπούρδιζε πάλι με κάποια τσιριμπίμ τσιριμπόμ και δεν τον είδα.
    Καλή επιτυχία με το Πούλιτζερ!
    Φιλιά στις μαμάδες σας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο Μπρίκι είναι μεγάλο λαγωνικό...κυριολεκτικά όμως!!
      Φιλιά πολλά!

      Διαγραφή
  7. Καλημέρα Μπρίκι και Μαξ
    Τρέμε δημοσιογραφία!!!
    Το τι χαρά πήρα δεν περιγράφεται
    διαβάζοντας την υπέροχη συνέντευξη σας!!!
    Για να καταλάβετε η Βάνα μου
    που προέρχεται κι αυτή από τον
    κόσμο των αδέσποτων με κοιτούσε
    απορημένη καθώς χαζογελούσα!!!!
    Δεν υπάρχετε!!!!

    Σας φιλώ και σας αγαπώ πολύ πολύ ♥♥ ♥(η τελευταία καρδούλα είναι της Βανούς!!!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Νομίζω πως ο Μπρίκι σκέφτεται τη Βάνα τώρα...λες να θέλει να τη ρωτήσει τίποτα?...χμμμ!!!
      Φιλιά πολλά!

      Διαγραφή
    2. Είναι και λαλίστατη η δική μου
      Σήμερα με ξύπνησε άγρια χαράματα!!!!!!

      Διαγραφή
  8. γαβ και νιάου και απο εμένα την κίρκη και την ίνκα που την είχα χάσει και εγώ την κυρία γατα μου για έξι μήνες σχεδόν και όμως βρήκε το δρόμο και γύρισε πανηγυρικά ... ο μαξ ειναι η φάτσα η φοβερή !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και πολλά γαβ από τον Μπρίκι!..χαχα!
      Χαίρομαι που γύρισε πάλι η Ίνκα!

      Διαγραφή
  9. Καλά, αυτή τη συνέντευξη θα τη ζηλέψουν πολλοί έγκυροι και έγκριτοι δημοσιογράφοι, να μου το θυμάστε!!!
    Ο Μπρικι πάει για Πούλιτζερ και ο Μαξ ντουγρου στο ρεντ καρπετ!!! 💝
    Μου φτιάξετε την εβδομάδα!
    Φιλιά γλυκά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Άσε που από τη μέρα που δημοσιεύτηκε τρέμουν η χάσουν τη θέση τους από ένα σκύλο!...χαχα!
      Να είσαι καλά!
      Φιλιά πολλά!

      Διαγραφή
  10. Αχ τρελαίνομαι! Τι να πω για τον Μαξ, για τον Μπρίκι; Δεν υπήρχε αυτή η συνάντηση. Δημοσιογράφος και συνεντευξιαζόμενος απίστευτοι και οι δυο! Και η πρωτοβουλία φοβερή! Μπράβο μπράβο μπράβο!!!!!!! Σας φιλώ όλους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαίρομαι που σου άρεσε η σκυλοκουβέντα τους!
      Φιλιά πολλά!

      Διαγραφή
  11. Και μετά σου λένε, "σκυλίσια ζωή"!!!
    Χίλιες φορές να γράφουμε (ακόμα και κατεβατά!) για τα ζωάκια μας, παρά για τα ακατονόμαστα ζώα της πολιτικής!
    ΑΦιλάκια με γαβ για τον Μπρικούλη και ουάβ για τον "ψηλό"!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χίλιες φορές!!
      Αυτά μας γλυκαίνουν και οι ακατονόμαστοι μας αγριεύουν!
      Φιλιά πολλά!

      Διαγραφή
  12. Α, τέλεια! Ο παρουσιαστής με γραβάτα (μπράβο, Μαριανάκι!) και ο καλεσμένος με δερμάτινο περιλαίμιο για πιο rock καταστάσεις!
    Είστε απολαυστικότατοι και οι δυο σας! (Σας το έχω ξαναπεί -και κυρίως σε εσένα Μπρικάκο που έχω περισσόετρο θάρρος- ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΔΙΚΑ ΣΑΣ BLOGS! Δεν το καταλαβαίνετε πως αυτές οι 2 εκμεταλλεύονται τη φήμη και την αδυναμία που σας έχουμε και σας χρησιμοποιούν για να γίνουν πιο συμπαθείς? Τέλος πάντων... Ό,τι νομίζετε...)
    *Μου άρεσαν και τα μηνύματα που περάσετε για τη ζωή στους δρόμους!
    Χαδάκια πολλά στα μουσουδάκια σας και αν θέλετε (μόνο τότε!) να κάνετε χαρούλες στις -ξέρετε ποιες!- για καλή εβδομάδα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ε, ναι...είμαστε ψυχρές εκμεταλλεύτριες...χαχα!
      Να είσαι καλά Γιάννα μου!
      Φιλιά πολλά!

      Διαγραφή
  13. Απολαυστική η συνέντευξη με τον Μαξ.
    Το έχεις με τις συνεντεύξεις!
    Πολλά φιλιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Τα γλυκούλια μου, τέλεια η συνέντευξη από τον Μπρίκι.
    Μπράβο ρε παιδιά και σε ανώτερα , Άντε και στο CNN.
    Φιλακια πολλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Φυσικά και την απολαύσαμε τη συνέντευξη στα δύο πλασματάκια....! Και μάλιστα εδώ σε παγκόσμια πρώτη, σε αποκλειστικότητα. Αυτό οφείλουμε να το τονίσουμε παιδιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πάντα σε παγκόσμια πρώτη!!...μη σου πω και τελευταία...χαχα!

      Διαγραφή
  16. Μωρε παιδιά .. Μπρίκι και Μαξ.. δεν βγαίνεται στην τηλεοραση να δώσετε ενα μαθημα σ αυτούς που κανουν συνεντευξεις να τους κάνετε μαθήματα περι... δημοσιογραφου και συνεντευξιαζόμενου; οχι .. να βλέπουν μερικοι .. μερικοί που κανουν τους δημοσιογραφους..!! αστέρια μου εσείς και τα δυό..!! απολαυσαμε τα καλύτερα..φιλούρες αντράκια μου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μην τους βάζεις ιδέες Ρούλα μου, γιατί μπορεί και να τις υλοποιήσουν...χαχα!
      Να είσαι καλά!
      Φιλιά πολλά!

      Διαγραφή
  17. Μπρίκι και Μαξ, Μαξ και Μπρίκι (για να μην έχουμε και παρεξηγήσεις) είσαστε και οι δύο υπέροχοι!!!!!! Την απολαύσαμε την συνέντευξη και μπορώ να σας πω μας έφτιαξε την διάθεση!!!! Φιλιά και στους δυο σας!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Α ναι, είναι και η μαρκίζα...να μην μπλέξουμε άθελα σε σκυλοκαυγάδες...χαχα!
      Φιλιά πολλά!

      Διαγραφή
  18. Μπράβο και στους δύο γιατί ήταν απολαυστικοί!!!!!Αξίζουν τα μεζεδάκια τους!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Αυτή είναι συνέντευξη με τα όλα της, όχι σαν κάτι άλλες ανθρώπων που τις βαριέσαι μάνα μου! Μαξ ο ατρόμητος και ο Μπρίκι συνάντηση γιγαντόνων και κορφής μην σας πω!
    Φιλιά και στους δυο αλλά και στις "μανούλες" σας! Μου φτιάξατε περισσότερο τη διάθεση, άτιμα καθαρματάκια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Απορροφήθηκα τόσο πολύ, που είχα και αγωνία τι απάντηση θα δώσει!χαχαχα
    Πολύ ωραία συνέντευξη και γλύκα το μικρό! Λατρεύω τα σκυλιά και δεν αγαπώ τις γάτες. Χωρίς αυτό να σημαίνει ότι θα τους κάνω κακό ή θα τις πετάξω αν μου ζητήσει τυχαία κάτι κάποια. Όμως η αδυναμία μου είναι τα σκυλάκια. Σου ανταποδίδουν στο δεκαπλάσιο τον κόκκο αγάπης που θα πάρουν. Κι αν πάρουν πολλή.... ε δεν το συζητάμε τι χαρές σου κάνουν! Υπέροχα πλάσματα γιατί πολλοί άνθρωποι να μη τους μοιάζουν λίγο;
    Φιλιά!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαχα..αυτό θα πει να κλέβουν την παράσταση οι σκύλοι!
      Πάντως και οι γατούλες ανταποδίδουν...είχα για χρόνια γάτο και πήρα πολλή αγάπη!
      Χαίρομαι που σου άρεσε!!
      Φιλιά πολλά!

      Διαγραφή
  21. Ενώπιος-ενωπίω λοιπόν. Τύφλα να έχει ο Πρετεντέρης δηλαδή, τον έφαγε στα σημεία ο Μπρίκης!
    Πολύ μας άρεσε η συνέντευξη σας και δώσατε μαθήματα δημοσιογραφίας σ' όλους αυτούς που σκυλοφαγώνονται στα κανάλια.
    Φιλιά σβουριχτά και στους δυο σας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έτσι κι αλλιώς, τύφλα έχει ο Πρετεντέρης...χαχα!
      Να είσαι καλά Μαρία μου!
      Φιλιά πολλά!

      Διαγραφή
  22. Α ρε Μαξ άρχοντα!
    Είσαι ο πρώτος,δεν υπάρχει άλλος!
    Μαξ,μήπως θα μπορούσες να ρωτήσεις την μαμά σου αν θέλει να φροντίσει ακόμη μία ύπαρξη που έχει σκάσει από την ζήλια με την καλοπέραση σου;
    Είναι δίποδη αλλά θα της κάνει χαρούλες σαν τετράποδη,άσε που είναι εύκολη στο μπανιάρισμα!
    Το όνομα της ξεκινάει από x και τελειώνει σε n!
    Όταν έχεις νέα,σφύρα!
    Πάρε και τις φιλούρες της

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. εεεεε δεν παιζεσαι πλεον υποκλινομαι !!!!

      Διαγραφή
    2. Πραγματικά δεν παίζεται...αλλά είναι εύκολη στο μπανιάρισμα...χαχα!

      Διαγραφή
  23. Ώστε συνέντευξη με τα όλα της είχε ο Μαξ ε; Και ....τοποθέτηση προϊόντος;;χαχαχαχχα ακόμη γελάω!!!!!Και τι όμορφα μυνήματα πέρασες Μαρία μου, συγνώμη Μπρίκη μου για τα αδέσποτα!!!!!!!
    Κοίτα να δεις διασημότητα που έγινε ο Μαξ!! Μπας και το έσκασες βρε Μαξ για να γίνεις διάσημος;;Λέω τώρα....μπας;;;
    Μπράβο μπράβο μπράβο
    Φιλιά πολλά Μαρία μου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Λες να το έσκασε για να τον...ανακαλύψει ο Μπρίκι?...χαχα!
      Φιλιά πολλά!

      Διαγραφή
  24. Λυπαμαι κυριοι αλλα ο ενας και μοναδικος μαυρος σκυλος και ισχνός του πατερα του καημός , Reebo , γνησιος αδεσποτακης , εκ Καρυστου ορμωμενος , μου απαγορευσε να σχολιασω την συζητηση σας .... αυτα μου ειπε ειναι σκυλισιες ιστοριες και εσεις οι μαμαδες δεν επιτρεπεται να συμμετεχετε , αν θελετε σχολια , κριτικες κλπ κλπ , φτιαχτε ενα συλλογο καταπονεμενων σκυλομαμαδων να τα λετε ... ξεχασα εχετε τις πιο τρυφερες του μουσουδιτσες Σας φιλω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαχα...σωστός ο Reebo...και τώρα που αρχίσαμε τις συνεντεύξεις, μπορεί να μας τα πει κι ο ίδιος κάποια στιγμή...ή μάλλον να τα πει στον Μπρίκι!
      Φιλιά πολλά!

      Διαγραφή
  25. Καλά οτι θα διάβαζα την περιπέτεια ενός ξεριζωμένου δια στόματος Μπρίκι-Μαξ,δεν το περίμενα και ΤΗΝ ΑΠΟΛΑΥΣΑ μιλάμε!
    Ο Μπρίκι πάντα κάνει κορυφαίες αναρτήσεις,μη το παραβλέπουμε...οι καλλίτερές σου Μαράκι,έτσι για να δώσουμε αξίως κανένα πόντο να περηφανεύεται στον μικρούλη
    Οντως τ αδέσποτα σου ανταποδίδουν την αγάπη που παίρνουν και αυτό δνε μετριέται με τίποτ άλλο
    Φιλιά πολλά ,φεύγω μ ενα χαμόγελο ΝΑΑΑΑ.Σ ευχαριστώ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαχα...να περηφανευτεί κι ο μικρούλης Χαρά μου..όχι πως κάνει και τίποτα άλλο βέβαια...!
      Έτσι όπως τα λες όμως...δίνουν πολλή αγάπη!
      Σε ευχαριστούμε κι εμείς, άνθρωποι και σκύλοι!!
      Φιλιά πολλά!!

      Διαγραφή
  26. Απολαυστικοι υπεροχοι κι οι δυο!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Απολαυστικοι υπεροχοι κι οι δυο!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Αυτή η τοποθέτηση προϊόντος (όχι μόνο ως έκφραση) με πέθανε! Διότι, γενικώς δεν μου αρέσουν τα ρούχα-μπιζού-κλπ στα καημένα τα ζωάκια, αυτή εδώ η γραβάτα όμως, είναι φοβερή (καλά, τέλεια φωτογραφία! πολύ έξυπνο το τρικ τής ασπρόμαυρης!)..απόλυτα ταιριαστή με μια τόσο αγαπησιάρικη συνέντευξη.. Όμως δεν μας φτάνει μόνο μια συνέντευξη, καλά μου σκυλιά, άρα κανονίστε να επανέλθετε δριμύτεροι! Σιγά το δύσκολα για σας :) Καλημερούδια και...νιαου! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Α, αυτή η γραβάτα (κολάρο) είναι από χέρι, έγινε με αγάπη και ανήκει στα αγαπημένα αντικείμενα του Μπρίκι (ναι, έχει και προίκα..χαχα)...κατά τα άλλα δε διαφωνώ μαζί σου!
      Τα φιλιά μου στο Ζήκο..τον άκουσα να νιαουρίζει, ή μου φάνηκε?

      Διαγραφή
  29. Τι γέλιο! και πέθανα με την τοποθέτηση προϊόντος!!!!!!!!!!!!!!
    Φιλιά σε όλους, σκυλιά και bloggers!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Κάτι μου λέει ότι αυτή η σκυλοκουβέντα δεν έγινε ποτέ και πως οι δυό τους κάθονται και διαβάζουν τι γράφετε για την πάρτη τους και μονολογούν: "Ρε δεν πάνε καλά αυτές! Εμείς βγαίνουμε για τσιλιμπούρδισμα και αυτές νομίζουν ότι χανόμαστε! Εμ δεν θα βάλετε φρένο και στο [μπιιιιπ...] μας".

    ΥΓ: Για όποιον νομίζει ότι όλα αυτά τα φαντάζομαι, ας περιμένει λίγο καιρό να σκάσει μύτη μια σκύλα με τα πιτσιρίκια της στην πόρτα της Αριστέας και να ζητάει του Μαξ να τα αναγνωρίσει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ιιιιιιιιιιιιι...κακοήθειες κύριε πρόεδρε...είμαστε αθώες και υπεράνω πάσης υποψίας!
      Εμείς δεν κάναμε τίποτα...άντε να βγάλαμε καμιά φωτογραφία!
      Ο Μπρίκι δεν τσιλιμπουρδίζει, στον ελεύθερο χρόνο του μελετάει κοκαλογραφία αναλύει την κοκαλολογία και κάνει συγχρονισμένη κολύμβηση...α και διαβάζει http://mytripssonblog.blogspot.gr/2014/08/blog-post_20.html
      Πέθανα στο γέλιο με το υστερόγραφο!!!

      Διαγραφή
    2. "και να ζητάει του Μαξ να τα αναγνωρίσει"...ΑΧΑΧΑΧΑΧΑ! ΘΕΟΣ Ο ΠΕΤΡΟΣ!!! :)

      Διαγραφή
  31. Μπρίκι μου έκανες μεγάλη ζημιά με αυτή τη συνέντευξη που πήρες από τον Μαξ. Τη διάβασε ο Σήφης και ζήλεψε και τώρα μου ζητάει να τον αφήσω να ξανανοίξει το βλογ του και είναι μέσα στη γκρίνια!
    Τέλος πάντων, προς το παρόν τον αφήνω να γκρινιάζει, ελπίζοντας ότι θα το ξεχάσει οσονούπω!
    Φιλιά στις μουσούδες και των δύο σας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαχα...μήπως να τον επισκέπτονταν ο Μπρίκι για να τα πουν?
      Φιλιά πολλά!

      Διαγραφή
  32. Εξαιρετικό ! Εξαιρετικότατο !! Συγχαρητήρια :)
    Η τοποθέτηση δε προϊόντος δεν υπάρχει.... μπράβο σας !
    Αναμένω .. με αγωνία ό,τι άλλο οσμιστούν οι μουσούδες σας και καταγράψουν τα ποδαράκια σας !
    Γίγαντες ...τα σέβη μου !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστούμε πολύ, άνθρωποι και σκύλοι!
      Να είσαι καλά!

      Διαγραφή
  33. Καλημερα καλημερα!!!!!
    Παρολο που εχω μια ιογενη επιπεφυκιτιδα κ καταφερα με μισο κυριολεκτικα ματι να διαβασω την απιθανη συνεντευξη των τετραποδων φιλων κ γραφω ακομη πιο δυσκολα,εχω να πω οτι ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΤΑΙ ΤΕΤΟΙΟΣ ΔΙΑΛΟΓΟΣ!!!!!
    Εχω πεθανει στο γελιο κ ειμαι μονη στο σπιτι λογω αναρρωτικης!!!!
    Απιστευτο απιστευτο!!!!
    Τι φοβερες ποζες!!! Τι μουριτσα κ οι ερωτησεις μια κ μια!!!!!
    Επειδη εχω εξαφανιστει δυστυχως, δεν ειχα καν αντιληφθει την υπαρξη του Μαξ!!!!!
    Μπρικι με την φοβερη γρεβαντα κ Μαξ με τα φοβερα προσοντα (φαινεται στη γυαλαδα στο ματι!!!!) Να μου ειστε ΚΑΛΑ & ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΑ με τις ανυπερβλητες μαμαδες σας!!! Κ περα απο την ΚΑΛΗ σκυλισια ΖΩΗ , ΝΑ ΠΕΡΝΑΤΕ ΖΩΗ & ΚΟΤΑ!!!!!!
    :-* :-* :-*
    Φιλακια στα τρυφερα σας μουσουδακια!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ωωω περαστικά και γρήγορα!
      Σε ευχαριστούμε πολύ για τις ευχές και η μαμά του Μαξ και η γιαγιά του Μπρίκι(εγώ είμαι γιαγιά)http://mytripssonblog.blogspot.gr/2014/10/blog-post_12.html
      Να είσαι καλά!!
      Φιλιά πολλά!

      Διαγραφή