Παρασκευή 21 Οκτωβρίου 2016

Η διαθήκη μου


Εδώ, (στο μπλογκ δηλαδή), κάποια στιγμή, (πριν τα μεσάνυχτα ήταν, αλλά κόντεψε να ξημερώσει), μην έχοντας ως γνωστών σώας τας φρένας, αλλά γνωρίζοντας γραφή και ανάγνωση (μα το μεγάλο Μανιτού, σας λέω ξέρω!), τελώντας σε πλήρη σύγχυση και χωρίς να δεχτώ πίεση ή απειλή από την αξιότιμο συνμπλόγκερ Bre Melaxrinaki, (αν δε γνωρίζετε, η Bre Melaxrinaki πριν λίγο καιρό συντάσσοντας τη δική της διαθήκη μου άφησε τα βιβλία της προκαλώντας μου μέγα συγκίνηση, αλλά και μια υποχρέωση ναααααααα, -με το συμπάθιο-, αφού έπρεπε να κάνω και τη δική μου), αποφάσισα να ορίσω σε ποιους θα περιέλθει η κινητή και ακούνητη περιουσία μου, όταν δω τα ραδίκια ανάποδα.

Εδώ να σας πληροφορήσω πως ουδέποτε ονειρευόμουν να έχω τέτοια θέα, ως εκ τούτου, οι μπλογκοκληρονόμοι μου αν αποδεχτείτε φυσικά την κληρονομιά, οφείλετε να παραδώσετε το σώμα μου στην επιστήμη. 
Αν η επιστήμη δεν το δεχτεί για τον άλφα ή βήτα λόγο, δε θα νιώσω απόρριψη, γιατί θα είμαι ήδη εν τόπω χλοερώ, εν τόπω αναψύξεως και θα τα έχω όλα γειωμένα, αλλά εσείς θα τσουρουφλιστείτε  να το αποτεφρώσετε, αφού καλείστε να μαζευτείτε στην παραλία, όποια παραλία, ένα βράδυ,  (όχι όποιο βράδυ, εδώ πρέπει να λειτουργήσετε άμεσα και συντονισμένα) και να μην τα πολυλογώ, βάλτε φωτιά και κάψτε με... 

Α, μετά να κάνετε έρανο, για να χτίσετε το σπίτι του μπλόγκερ. 
Αλλά τι λέω η πεθαμένη;
Τόσα ΕΣΠΑ τρέχουν, φανείτε έξυπνοι, πάρτε  (και φάτε) από εκεί όσα μπορείτε, γιατί δηλαδή δεν κατάλαβα, καλύτεροι είναι οι άλλοι που τρώνε αράδα;
Αφήστε που αν περιμένετε να προκόψετε με όσα θα σας αφήσω, σωθήκατε! 

Να μη σας ταλαιπωρώ όμως άλλο...με την παρούσα μπλογκοδιαθήκη κ.λ.π...κ.λ.π....εγκαθιστώ κι ονομάζω κληρονόμους μου κ.λ.π...κ.λ.π....τους:

Α, μισό λεπτό, κάτι ξέχασα!
Σημείωση προς αποφυγήν παρεξηγήσεων, αλλά και  τυχόν προσφυγών κατά της διαθήκης.
Αν εξαιρέσω την Bre Melaxrinaki που με έβαλε στο παιχνίδι και βιβλία μου δίνει, βιβλία θα λάβει, (έτσι είναι γραμμένο ετούτο, τι να κάνουμε τώρα, να το αλλάξουμε;), την Αρτίστα που δε θα μπορούσα να μην της αφήσω τα βινύλια, την Αθηνούλα την Ωνάση, την Εύα και τη Χιονάτη, που ήταν προσθήκες ανεπάντεχες, ένεκα που δεν έχω κι εκείνας τας φρένας σώας, να μην τα ξαναλέμε, οι υπόλοιποι  βγήκατε με κλήρωση, που έκανα η τεμπέλα μεταξύ όσων είχατε βαθμολογήσει στο παιχνίδι των λέξεων και σας είχα ήδη "φακελωμένους",.
Απλά προσπάθησα να σας "ταιριάξω" με όσα διέθετα. 
Όλοι οι υπόλοιποι παίρνετε ασυζητητί την ευχή μου.
Πάμε πάλι λοιπόν...

Να μη σας ταλαιπωρώ όμως άλλο...με την παρούσα μπλογκοδιαθήκη κ.λ.π...κ.λ.π....εγκαθιστώ κι ονομάζω κληρονόμους μου τους:

1) Την Αθηνά Ωνάση, που ξέρει από πρώτο χέρι τι θα πει να είσαι κληρονόμος, στην οποία αφήνω ένα άλογο που απέκτησε μεγάλη αξία όταν με γνώρισε...της αφήνω και τον κουμπαρά γουρουνάκι με μονόλεπτα και δίλεπτα, για να δει κι αυτό το φτωχό πως είναι τα χάλκινα!

2) Την Εύα,  τη γνωστή του παραδείσου, και τη Χιονάτη, τη γνωστή του παραμυθιού, στις οποίες αφήνω ένα κόκκινο κατακόκκινο μήλο, εξ αδιαιρέτου!

3) Την Bre Melaxrinaki φυσικά, στην οποία αφήνω τα δικά μου βιβλία, αν αποδημήσω φερστ!

4) Την Αρτίστα του βωβού, στην οποία αφήνω όλα μου τα βινίλια!

5) Την Mia Petra, στην οποία αφήνω τη μυστική μου συνταγή, που θα τη βρει γραμμένη δημόσια στις συνταγές μου,  για μελομακάρονα ΧΩΡΙΣ σοκολάτα και χωρίς τοιαύτες ιεροσυλίες, (είπαμε μανούλα μου, τρώμε χώρια τα μελομακάρονα και χώρια τη σοκολάτα)...κι ένα ταξίδι που θα έκανα αν ζούσα...γιατί ένα ταξίδι θα το έκανα, δεν θα το έκανα κάποτε;

6) Τη Μαρία Νικολάου, στην οποία αφήνω την παλιά μου μηχανή, εκείνη με το φιλμ, γιατί την καινούρια, που καινούρια δεν τη λες, αφού ξεπέρασε μια δεκαετία ζωής, και η οποία ευθύνεται για το  95% των φωτογραφιών του μπλογκ, μια και κάποιες φορές είχα την τύχη να φωτογραφίσω και με άλλες μηχανές, θα την κρατώ τόσο σφιχτά που κανείς δε θα μπορεί να μου την ξεκολλήσει...ούτε καν η επιστήμη που λέγαμε παραπάνω!

7) Την airis, στην οποία αφήνω όλα μου τα κουτάκια, βαζάκια και λοιπά συμπράγκαλα που επιδέχονται αλλαγές προς το πιο καλλιτεχνικό.

8) Την Woman in Blogs, στην οποία αφήνω όλες μου τις νεράιδες, να τις ταΐζει, να  τις προσέχει και να τις ξεσκονίζει. 

9) Την Funky Monkey, στην οποία αφήνω την άλλη συλλογή μου με παιχνίδια, που περιέχει μεταξύ άλλων κι ένα καρουζέλ. 

10) Την ποιώ - ελένη στην οποία αφήνω όλους τους θαλασσινούς μου θησαυρούς. Και είναι πολλοί!!

11) Την ANNA Flo στην οποία αφήνω όσα κάστανα δε θα προλάβω να φάω...Άννα μου συγγνώμη, αλλά μάλλον δε θα πάρεις κανένα...

12) Την Marina Tsardakli, στην οποία αφήνω όλα μου τα χριστουγεννιάτικα στολίδια, εκτός από ένα που επιθυμώ να πάρω μαζί μου.

Μακάρι να μπορούσα να άφηνα κάτι σε όλους, να συνέχιζα δηλαδή να κληρώνω μέχρι να μην υπάρχει αύριο, αλλά επειδή πιθανότατα θα υπάρξει αύριο αύριο, πρέπει να πάω για ύπνο!
Κανονικό, όχι τον αιώνιο!


54 σχόλια:

  1. ΕΙΣΑΙ ΑΠΟΛΑΥΣΗ,ΓΙΑ ΕΤΟΙΜΟΘΑΝΑΤΗ, ΣΚΕΤΗ ΚΟΛΑΣΗ!!!!
    Με την ευχή σου θα πορευτώ,ελλείψει άλλου και αντίρρησις καμμία,αλλά μ ένα χαμόγελο Ναααα με το συμπάθιο για καληνύχτα και εύχομαι μακροημέρευση,ώστε να μείνουν και οι κληρονόμες με την ευχή σου απο ζώντας σου!χαχαχαα
    Καλό ξημέρωμα Μαράκι μου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να είσαι καλά Χαρά μου!
      Σε ευχαριστώ πάρα πολύ!
      Φιλιά πολλά!

      Διαγραφή
  2. τα χριστουγεννιατικα στολιδάκια σου πού θα τα αφησεις; Μου άρεσαν πολύ και ζητω να με συμπεριλάβετε στη διαθήκη και να περιέλθουν στην κατοχή μου μετά τον ένδοξο θάνατό σας!Κανονικά αφού δεν έλαβα τα μελομακάρονα ούτε στην κηδεία δεν έπρεπε να έρθω ,αλλά ειμαι καλός άνθρωπος και συγχωρώ!
    Καλημέρααααααααααα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ένδοξο θάνατο θα έχω? Κοίτα να δεις μεγαλεία...και να σκεφτείς η καφετζού δεν προέβλεψε το "ένδοξο", μόνο το "θάνατο" είδε..
      Θα πούμε στην Αθηνούλα να σπάσει εκείνο τον κουμπαρά και να αγοράσει στη Μαρίνα καινούρια στολίδια για να πάρεις εσύ τα παλιά και ούτε γουρούνι-κουμπαράς, ούτε ζημιά!
      Τα τακτοποίησα όλα!
      Φιλιά πολλά!

      Διαγραφή
  3. Συγγνώμη βρε Μαρία μου, αλλά πριν σου γράψψω το οτιδήποτε, πρώτα να με συγχωρέσεις για τα Αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα..... δεν μπορώ σου λέω έσκασα στα γέλια και είμαι ανάμεσα σε κόσμο έξω σε μια καφετέρια, να με κοιτάνε όλοι αλλά I don't care μωρέ!
    Λοιπόν, Εγώ θα πάρω την ευχή σου που πολύτιμη αλλά και πολύ μου είναι.
    Κάψτε τα όλα μωρέ μπουρλότο να γίνουν γαμώτο! Αχαχα!
    Να είσαι καλά, μου έφτιαξες λίγο περισσόετρο ττο πρωινό!
    ❤❤

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλέ γέλα ελεύθερα...με την ευχή μου!!!
      Να καούν τα κάρβουνα θα προσέθετα, αλλά θα υπερβάλω και δε θα 'θελα!
      Να είσαι καλά Μαρία μου!
      Φιλιά πολλά!

      Διαγραφή
  4. Τα βιβλία για μένα είναι ότι καλύτερο μπορεί να μου προσφέρουν, οπότε να το θεωρείς τιμή σου που σου άφησα τα δικά μου. Εγώ πάντως ανυπομονώ (όχι να πεθάνεις καλέ), για τα δικά σου, χαχαχα. Τί να πει και ο Perinio που έλαβε εσώρουχα ή ο Πρόεδρας που πήρε μπύρες ε?χαχαχα
    Αποδέχομαι την κληρονομιά λοιπόν και να ξέρεις ότι θα σε θυμάμαι με αγάπη, χαχαχα.
    Φιλιάκια, έλιωσα και σήμερα στο γέλιο :p
    Σου έρχεται και σένα το βραβείο λοιπόν, σμούτς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μα και για μένα τα βιβλία είναι ό, τι καλύτερο και γι΄αυτό σε τίμησα με την ίδια κληρονομιά, επειδή χάρη σε σένα έγινε όλο αυτό το "νταβαντούρι" της διαθήκης!
      Νομίζω έγινε παρεξήγηση από τον τρόπο που το έγραψα, αλλά λύθηκε ελπίζω!
      Φιλιά πολλά!

      Διαγραφή
  5. Ποσο απολαυστικη αναρτηση!!! Δεν περιμενα κατι αλλο βεβαια, χιουμορ και παλι χιουμορ!
    Καλημερα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστώ πολύ Χριστίνα μου!
      Να είσαι καλά!
      Καλό βράδυ!

      Διαγραφή
  6. Την απολαυσα πραγματικα!
    Καλημερα Μαρία μου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Σε ευχαριστώ πάρα πολύ! Όμως, μακριά από μένα η πλεονεξία, γιατί ούτε ένα δίσκο, παιχνίδι, στολίδι, κάστανο σε μένα; Για τα βιβλία δεν κάνω κουβέντα, γιατί δεν έχω πού να βάλω τα δικά μου...
    Λιγο αδικημένη φεύγω... αλλά χορτασμένη από γέλιο!!! Υπέροχη διαθήκη, Μαρία! ❤

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σου άφησα όοοοοολες τις νεράιδες, επαναλαμβάνω όοοοοολες τις νεράιδες και ήθελες πέρα από τα άλλα και κάστανο?
      Γιατί νομίζεις πως θα πάρει κάστανο η Άννα, που τα τρώω σα γουρούνι και όχι κουμπαράς? Δε θα προλάβει να τα δει καν, γιατί αν δε θα τα φάω όλα δεν πεθαίνω!! χαχα!
      Φιλιά πολλά!

      Διαγραφή
  8. Πόσο γέλασα δεν λέγεται! Δεν υπάρχεις ρε συ Μαρία! Τώρα συγνώμη, για τους υπόλοιπους αλλά νομίζω πως πήρα την πιο ωραία κληρονομιά, έβερ!!!!! Έστω και σε διαδικτυακό παιχνίδι! χαχαχα
    Να είσαι πάντα καλά Μαρία μου και πάντα με το χιούμορ για ασπίδα! :)
    Σε φιλώ γλυκά και σου εύχομαι να έχεις ένα υπέροχο Σ-κ! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δημιουργήθηκε ένα θεματάκι με τη δική σου κληρονομιά, μα νομίζω θα τα τακτοποιήσουμε όλα και δε θα έχει κανένας παράπονο...πάντως χριστουγεννιάτικα θα πάρεις!!
      Σε ευχαριστώ πολύ Μαρίνα μου, κι εσύ να είσαι καλά!
      Φιλιά πολλά!

      Διαγραφή
  9. Υπέροχο χιούμορ Μαριώ μου! Με έφτιαξες!
    Στο μεταξύ ...μην ξεχνιόμαστε τα περιμένω εγώ όλα αυτά κουτάκια, βαζάκια και λοιπά συμπράγκαλα... Ηδονίζομαι όταν τα σκέφτομαι!
    Δεν ξεχνώ!!!

    υγ: ποιο είναι αλήθεια το ένα χριστουγεννιάτικο στολίδι που θες μαζί σου οεο;;;;;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαχα...όχι μην ξεχνάς...
      Σε ευχαριστώ πολύ...όσο για το στολίδι, ένα από όσα αγαπώ και είναι πολλά αυτά...τόσα χρόνια τα μάζευα και κουβαλάνε όλα πολύτιμες αναμνήσεις, οπότε όποιο και να είναι το ίδιο κάνει!
      Φιλιά πολλά!

      Διαγραφή
  10. Μαρία μου είσαι απόλαυση! Εύχομαι οι κληρονόμοι σου να περιμένουν 100 χρόνια μέχρι να λάβουν την κληρονομιά τους, γιατί δεν θέλουμε να μας λείψει το χιούμορ σου και οι φανταστικές φωτογραφίες σου.
    υ.γ. Τον μπρίκι καλέ που θα τον αφήσεις;

    Φιλάκια πολλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ω, να είσαι καλά Ελένη μου!
      Σε ευχαριστώ πολύ!
      Α ο Μπρίκι είναι της κόρης μου, οπότε είναι και θα είναι "στα καλύτερα χέρια"!
      Φιλιά πολλά!

      Διαγραφή
  11. Τι μηχανευτήκατε πάλι!!!!!
    Σ' ευχαριστώ για τα δώρα της θάλασσας πολύ πολύ
    και να 'ξερες πόσο τ' αγαπώ!!

    φιλάκια πολλά πολλά ♥

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Για κάποιο λόγο είχα αυτή τη βεβαιότητα...ίσως φταίνε και τα υπέροχα ποιήματά σου γι' αυτό!
      Να είσαι καλά Ελένη μου!
      Φιλιά πολλά!

      Διαγραφή
  12. Δεν φτάνει που μονοφαγού είσαι και δεν θα πάρω ούτε ένα κάστανο θες και να τσουρουφλιστώ και οφείλω να παραδώσω κλπ κλπ και άντε να χτίσω το σπίτι του μπλόκερ ....ντροπή σου. Θα με κάνεις σίγουρα να φάω από το ΕΣΠΑ με την μηδέν κληρονομιά που μου αφήνεις! Και με τις ευχές σου!!!!
    Μαρίααααααα τα κάστανααααααααααα!
    Γελάωωωω χαχααχααα Να σαι καλά με τα παιχνίδια σου
    Φιλιά πολλά πολλά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Άννα μου συγνώμη, αλλά όταν μπαίνουν στο τραπέζι κάστανα, χάνω τον έλεγχο....με την ευχή μου να φάτε από όσα ΕΣΠΑ μπορέσετε...έτσι κι αλλιώς οι χαραμοφάηδες τα τρώνε...ας πιάσουν τόπο τουλάχιστον!
      Φιλιά πολλά!

      Διαγραφή
  13. Αρχικά να πω ότι με τιμά ιδιαίτερα το γεγονός και νιώθω βαθύτατα συγκινημένη, που είμαι κληρονόμος εκτός κλήρωσης!
    Τα βινύλια είναι ότι πολυτιμότερο θα μπορούσε να μου αφήσει κανείς στη διαθήκη του!
    Ελπίζω τώρα να με θυμηθεί και κανένας ιδιοκτήτης υγειούς οικονομικά ραδιοφωνικού σταθμού στη δική του διαθήκη και να κληρονομήσω τον σταθμό του, ούτως ώστε να έχω εκπομπή και να παίζω τα βινύλιά σου για πολύ κόσμο και όχι μόνο για εμένα!
    Αγαπητή Μεμαρία, σ' ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου και θέλω να σου πω να μην ανησυχείς για τις λεπτομέρειες του θέματος της καύσης σου, διότι θα αναθέσω προσωπικά στο Γραφείο Τελετών Μπούκουρας, να αναλάβει όλες τις απαραίτητες διαδικασίες, καθώς και τις λεπτομέρειες του θέματος. Και όπως γνωρίζεις ήδη, ο Μπούκουρας είναι κορυφαίος στο είδος του!
    Τελειώνοντας, σ' ευχαριστώ για ακόμα μία φορά!
    Κίσιζ Μεμαρία!

    ΥΓ. Εντάξει, έκλαψα. Με λυγμούς. Από τα γέλια. Μιλάμε για ΤΗΝ ανάρτηση!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι, μα πώς ξέχασα το Γραφείο Τελετών Μπούκουρας?
      Είδες για να γράφω τέτοια ώρα?
      Ευτυχώς σε έβαλα στη διαθήκη και θα τακτοποιηθούν όλα όπως πρέπει...α θα έχετε κι ωραίες πετσετούλες για να καθίσετε και να βλέπετε τη φωτιά!
      Κι εγώ θα σας καμαρώνω!
      Τι καλά!!
      Μακάρι να είχα και ραδιοφωνικό σταθμό να σου αφήσω, αλλά που!!
      Φιλιά πολλά!!

      Διαγραφή
  14. Εγώ πάντως είμαι ευχαριστημένη με την κληρονομιά μου!
    Ευχαριστώ δεόντως!

    υγ. Δεν πιστεύω να την έχεις υποθηκευμένη και να την πατήσω όπως στην ταινία;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τη μηχανή, όχι ακόμα...αλλά αν αργήσω να πεθάνω να αρχίσεις να ανησυχείς...χαχα!

      Διαγραφή
  15. Απολαυστικότατη ανάρτηση, Μεμαρία! Να έχεις ένα όμορφη Σαββατοκύριακο (και πολλά άλλα Σαββατοκύριακα ακόμα, εννοείται, μην παρεξηγηθώ, χι,χι)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστώ πολύ πολύ για όλα τα Σαββατοκύριακα!!
      Φιλιά πολλά!

      Διαγραφή
  16. Εγώ παρόλο που δε θα πάρω τίποτα μου άρεσε η αναρτησή σου.
    Φιλάκια ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Πάω να φάω τη χυλόπιτα στη γωνία μου η απόκληρη, κι εύχομαι στους κληρονόμους σου να περιμένουν άλλα εκατό χρόνια.
    Αφιερωμένο εξαιρετικά με πολύ πόνο:
    https://www.youtube.com/watch?v=Wie-l1Lj6Jg
    Φιλιά πολλά Μαράκι μου :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαχα...τα κατάλαβα όλα!!...σε έβαλαν οι κληρονόμοι να με κάνεις να πεθάνω στα γέλια και να πάρουν την κληρονομιά μια ώρα αρχύτερα!
      Κοίτα μόνο μη σου τάξουν κάστανα, γιατί θα σε ρίξουν, στο λέω για να ξέρεις!
      Φιλιά πολλά!

      Διαγραφή
  18. Μαρία, από σήμερα η "συνεργασία" μας έλαβε τέλος!
    Εμ, μου παίρνεις τα βιβλία (και τα δίνεις αλλού),
    εμ θες να μου πάρεις και την σοκολάτα; Ζαμέ! ❤ ❤

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μη μ' αφήνεις θα φαρμακωθώ!!!!!!
      Χαλάνε τέτοιες συνεργασίες?....Ζαμέ!❤ ❤

      Διαγραφή
  19. χαχαχαχαχχα εισαι απίστευτη!
    Δίκαιη μοιρασια, ειδικα αυτα που αφηνεις στην Αθηνουλα την Ωνάση!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Καλά μιλάμε μόνο την ευχή σου; Τεςπα τι να κάνουμε θα αρκεστούμε σε αυτήν. Ευχή είναι στο κάτω κάτω και είναι καλοδεχούμενη. Δεν θα κάνω αποποίηση κληρονομιάς εξάλλου μια και οι ευχές δεν έχουν φόρο...ακόμα. Με καταδιασκέδασες κορίτσι μου πρωί πρωί να είσαι καλά! Πολλά φιλάκια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι καλά μια χαρά ευχή είναι, ευήλια, ευάερη, όλα τα καλά έχει!
      Κι εσύ να είσαι καλά Μαίρη μου!
      Φιλιά πολλά!

      Διαγραφή
  21. Ευρηματικότατο και μεγάλη δόση χιούμορ παρά τη μακαβριότητά του!!!
    Γέλασα πολύ και τυχεροί οι κληρονόμοι σου;-)
    Καλή εβδομάδα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τι να σου πω...τυχερότατοι είναι!
      Θα έλεγα πως τους έφεξε, αλλά θα σε γελάσω και δεν το θέλω...
      Σε ευχαριστώ πολύ, καλή εβδομάδα και σε σένα!

      Διαγραφή
  22. Το Μπρίκι; Το σημαντικότερο δεν είπες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το Μπρίκι είναι της κόρης μου...δεν έχω άλλη δικαιοδοσία, πέρα από να τον αγαπάω και να τον φροντίζω όταν μου τον αφήνει.
      Το ότι τον "εκμεταλλεύομαι" και τον βάζω να γράφει για το μπλογκ με μηδανιμό μισθό, ας μην το κάνουμε θέμα καλύτερα, γιατί μπορεί να το διαβάσει ο Μπρίκι και να ζητάει διάφορα.
      Πάντως όπως έγραφα πριν δυο χρόνια "του παιδιού μου το σκυλί, είναι δυο φορές σκυλί μου"!
      http://mytripssonblog.blogspot.gr/2014/10/blog-post_12.html

      Διαγραφή
  23. Ωραία διαθήκη ...τελεια !!!
    καλη εβδομαδα ...φιλακια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστώ πολύ Ειρήνη μου!
      Καλή εβδομάδα και σε σένα!
      Φιλιά πολλά!

      Διαγραφή
  24. Ωραία η μπλοκοδιαθήκη σου Μαρία μου ,με πολύ χιούμορ ,γέλασα αρκετά,μου άρεσε που αφήνεις και κάτι στη φτωχή Ωνάση!!!Χίλια χρόνια να ζήσεις και νά είναι γεμάτα εμπνευση!!Καλή εβδομάδα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να είσαι καλά Μεταξία μου...ε τι, έτσι θα την αφήναμε την Αθηνούλα?...χαχα!
      Σε ευχαριστώ πολύ!
      Καλή εβδομάδα και σε σένα!

      Διαγραφή
  25. Όπως πάντα εγώ στην απέξω!
    Ούτε ένα έστω κοκαλάκι για γλείψιμο!
    Πάω να κλάψω στην γωνίτσα μου!
    Φιλάκια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ε, όχι και στην απέξω, ολόκληρη ευχή σου αφήνω...χαχα!
      Φιλιά πολλά!

      Διαγραφή
  26. ΚΑΙ εγώ με το παραπονο θα μεινω.. βρε Μαρία μου τι στο πιγαδι κα......σα; ουτε πασατεμπο; ας είναι θα με θυμηθεις στην επομενη ζωή ενα ταξεις;... γιατι μην μου πειες οτι δεν πιστευεις στην αιώνια; ..χα..χα να σε καλ φιλη μου γελασα με το χιούμορ σου ευτυχως που το έχουμε και μας σώζει.. να περνας ομορφα με διαθηκες η χωρίς αυτες..!!!φιλακιααα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Παραπονιάρα μου εσύ!
      Εδώ που τα λέμε, σιγά τι πήραν και οι άλλοι...χαχα!
      Φιλιά πολλά!

      Διαγραφή
  27. Χαχαχα! Απολαυστική!
    Η διαθήκη σου πρέπει να είναι η 5η που διαβάζω σήμερα, μιας και έλειπα και πήρα με τη σειρά όλες τις αναρτήσεις που έχασα. Καλέ, τι πάθατε όλοι;;;
    Να ξέρετε πάντως, δεν έχω μία για αποδοχή κληρονομίας... μήπως πρέπει να προσθέσετε καμιά ρήτρα για την εφορία; (του τύπου "μακριά τα χέρια σου, τίποτα δε θα πάρεις, τα μεταβιβάζω-τα αποδέχεται-τέλος";)
    :))
    Πόσο σε ευχαριστώ! (Πώς ήξερες αλήθεια ότι αγαπώ τα καρουζέλ;)
    Φιλιά πολλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανοίχτηκαν όλες οι διαθήκες μαζί...ε, είμαστε προνοητικοί δεν μπορείς να πεις!
      Άμα αρχίσουν να ζητάνε φόρους και για τα παιχνίδια, καήκαμε...καλά, όχι πως δεν είμαστε καμένοι, αλλά τέλος πάντων!
      Το καρουζέλ το ανέφερα επειδή το αγαπώ...χαίρομαι που τα αγαπάς κι εσύ...το αφήνω σε καλά χέρια και μπορώ να πεθάνω ήσυχη!
      Φιλιά πολλά!

      Διαγραφή